Silifke Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

İkinci Timur Cihantimur vakası: Koçak’a çarpan sürücü yakalandı

Kemerburgaz'da aracı arızalandığı için emniyet şeridinde bekleyen Muhammet Gürcan Koçak'a çarpıp kaçan ve ölümüne neden olan sürücü 6 gün sonra yakalandı.

Muhammet Gürcan Koçak’a Çarpıp Kaçan Sürücü Yakalandı

İstanbul’da arızalanan UTV’sini emniyet şeridinde tamir ederken lüks minibüsüyle çarpıp olay yerinden kaçan sürücü sonunda yakalandı. Koçak’ın hayatını kaybettiği kaza akıllara Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduktan sonra ABD’ye kaçan Timur Cihantimur’u getirmişti.

Kaza, 22 Şubat’ta saat 02.00 sıralarında Kemerburgaz yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Gürcan Koçak seyir halindeyken UTV aracının arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu. UTV’yi tamir etmeye çalıştığı sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen hafif ticari araç Muhammet Gürcan Koçak’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki ormana savrulan Koçak ağır yaralanırken, sürücü kaçtı. Evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Koçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücü 6 Gün Sonra Yakalandı

Ekol TV’nin haberine göre kazada Muhammet Gürcan Koçak’a çarparak ölümüne neden olan sürücü, kazadan 6 gün sonra yakalanarak gözaltına alındı.

(ALINTI)