Etkinlikleri iptal edilmişti: Gökhan Ünver’e O belediye kapılarını açtı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması ile başlayan ve tutuklanması ile zirveye çıkan süreçte herhangi bir paylaşım yapmaması nedeniyle takipçilerinin tepkisini çeken sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver gündemde olmaya devam ediyor.

Katılacağı etkinliklerin iptal edildiği haberlerinin basına yansıması ile alevlenen gündemde dikkat çekici bir açıklama geldi.

SİNCAN BELEDİYESİ DESTEK VERDİ

Tepkiler sebebiyle X hesabını kapatmak durumunda kalan fenomen Gökhan Ünver’e destek AKP’li Sincan Belediyesi’nden geldi.

Sincan Belediye Başkan Murat Ercan sosyal medya platformu X üzerinen konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Ercan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim kapımız sistematik biçimde uygulanan linç girişimine karşın komedyen Gökhan Ünver’e sonuna kadar açık. Tüm Ankaralılar kapalı gişe izlemeye hazırız.”

Related Posts

Manisa’da zorlu hasat başladı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı kırsal bölgelerde zorlu buğday, arpa ve çavdar hasadını el birliğiyle yapan mahalle sakinleri, geleneksel dayanışma örneğini devam ettiriyor.

Bangladeş’teki uçak kazasında can kaybı 27’ye yükseldi

Bangladeş’te dün meydana gelen uçak kazasında bilanço artıyor. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Hava Kuvvetleri’ne ait F-7 BGI tipi uçağın eğitim uçuşu sırasında Milestone Okulu yerleşkesine düştüğü kazada hayatını kaybedenlerin sayısı …

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni operasyon: 3 kişi gözaltında

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya’da tur midibüsü, turist servisleri ile çarpıştı: 6 yaralı

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 midibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Dikili ve Menderes’te Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Dikili’de 33, Menderes’te 31 düzensiz göçmen kurtarıldı ve yakalandı. 1 kişi gözaltına alındı.

Kayıp Himmet Çaylı için Arama Çalışmaları Başlatıldı

Isparta’nın Gönen ilçesinde kaybolan Himmet Çaylı için 45 araç ve 130 personelle arama yapılıyor.