Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

Anket sonuçları ortaya çıktı: Vatandaş Özdağ ve İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış buluyor

Ser Araştırma tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın tutuklanmasına ilişkin vatandaşların genel kanaatini sordu.

Brüksel’de bomba alarmı: Ryanair uçağı acil iniş yaptı

Brüksel’de bomba alarmı: Ryanair uçağı acil iniş yaptı

AB ülkeleri Rusya’ya yönelik 17. yaptırım paketinde uzlaştı

AB ülkeleri Rusya’ya yönelik 17. yaptırım paketinde uzlaştı

Ev ve iş yerlerine uyuşturucu baskını: 55 kişi tutuklandı

Adana’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda yakalanan 68 zanlıdan 55’i tutuklandı.

Trump yarın Şara ile görüşecek: Erdoğan ile konuştum yaptırımları kaldırdım

Beyaz Saray, Ortadoğu turuna çıkan ABD Başkanı Donald Trump’ın yarın Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşeceğini ve ‘Merhaba’ diyeceğini açıkladı. Riyad’da konuya ilişkin açıklama yapan Trump, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşup Suriye’ye yaptırımları kaldırma kararı aldım” dedi.

‘Aşırı avlanma, gençleri ölüm yolculuğuna zorluyor’

Senegal açıklarında yabancı balıkçı teknelerinin artan varlığı, ülkenin kıyı kasabalarında geçimini balıkçılıkla sağlayan binlerce insanı çaresiz bırakıyor. Yeni bir araştırma, bu durumun İspanya’nın Kanarya Adaları’na yapılan düzensiz göçteki büyük artışla doğrudan ilişkili olduğunu ortaya koydu.