Tehlikeli şov hastanede bitti

Sinop’ta Tehlikeli Trafik Kazası: Alkollü Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Bir motosiklet sürücüsü, Sinop’ta S.O.T. idaresindeki motosikletiyle cadde üzerinde seyir halindeyken tehlikeli hareketler yaparak önünü kesti. Bu durumda dengesini kaybeden sürücü, motosikleti devirerek yola savruldu. Kazanın etkisiyle motosikletin arkasındaki yolcu olan B.Y. ise yaralandı.

Alkol Muayenesi Sonucunda Şaşırtıcı Sonuç!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti. Polis ekipleri ise olay yerinde alkollü olduğu şüphesiyle sürücü S.O.T.’ye alkol muayenesi yaptı. Muayene sonucunda sürücünün 1,14 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

S.O.T.’ye, “alkollü araç kullanmak” ve “trafiği tehlikeye düşürmek” suçlarından cezai işlem uygulanırken, polis ekipleri de kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

Muhittin Böcek: Gerçekler ortaya çıkacak

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine mesaj gönderdi. Muhittin Böcek, mesajında, “Tarih gerçeklerin en açık şekilde ortaya çıktığı yüzlerce örnekle dolu. Merak etmeyin gerçekler yine ortaya çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi davası… İstinaf, MHP’li eski belediye başkanının cezasını onadı!

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

ABD ile Endonezya’dan 34 milyar dolarlık anlaşma

Endonezya hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump’ın yüzde 32’lik ek gümrük vergisi tehdidinden kaçınmak amacıyla büyük ölçekli ithalat anlaşmalarına yöneldi. Endonezya Ekonomi Bakanı Airlangga Hartarto, ABD ile yapılan yeni enerji ve tarım ürünleri …

Barış anlaşmasında uzlaşı sağlanmıştı: Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi’de görüşecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir görüşme gerçekleştirecek.