İslam Memiş rakam vererek yatırımcıları uyardı: Altında yeni rekorlar bekleniyor mu?

Altın Piyasasında Son Durum: Altın Artacak mı? İşte Uzman İslam Memiş’ten Değerlendirmeler

Altın piyasasında yaşanan gelişmeler merak konusu. A Haber canlı yayınına katılan Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasalarının mevcut durumunu değerlendirdi.

Memiş, küresel düzeyde yaşanan olayların altın fiyatlarında dalgalanmaya yol açtığını belirterek, “Düzeltme hareketi olmadan yeni rekor gelmeyecek” dedi. Hindistan-Pakistan gerilimi sonrasında altın fiyatlarında beklenen patlama olmadığını ve altın fiyatlarında dinlenme ve baskılama sürecinin devam ettiğini vurguladı.

“4 bin 750 lira seviyesi yine masamızda”

İlerleyen dönemde gram altın ve ons altın konusunda beklentilerini paylaşan Memiş, yükselişe ne zaman başlanacağını açıkladı. “Orta ve uzun vadede yılın ikinci yarısında yükseliş beklentimiz devam ediyor. Ancak kısa vadede teknik olarak düzeltme hareketlerinin gerçekleşmesi gerekiyor” dedi.

“Altın biriktirin”

Küçük yatırımcılara seslenen Memiş, fiyat yerine miktar odaklı olmaları gerektiğini belirtti. “2025 yılında öngörülemeyen bir dönemle karşı karşıyayız. Bu nedenle yapılması gereken tek şey biriktirmek. Elinize geçen parayla altın biriktirmeye devam edin” dedi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD’da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulunda konuşuyor.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay’dan hükümete hodri meydan: ‘Özelleştirin bakalım yapabilir misiniz?’

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin sert ifadelerle hükümete yüklendi. Atalay, “Şu anda 14-15 fabrika olmasaydı şekeri üç misli, beş misli fiyata yiyecektik. Özelleştirin bakalım yapabilir misiniz? Yapamazsınız!” diyerek uyarıda bulundu.

Bitcoin yaklaşık 3 ayın zirvesinde

Bitcoin yaklaşık 3 ayın zirvesinde

Antalya 18 milyon turist hedefine emin adımlarla ilerliyor

1 Ocak-7 Mayıs döneminde 2 milyon 300 bin turisti ağırlayan Antalya, bu yıl için belirlenen 18 milyon yabancı turist hedefine emin adımlarla ilerliyor.

MÜSİAD’da koltuk değişimi: Yeni başkan seçildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanlığına Burhan Özdemir seçildi.

Seçim sonucu şaşırtmadı: MÜSİAD’a yeni AKP’li başkan!

MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Etkinlikte, yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi ve eski AKP Düzce Milletvekili aday adayı Burhan Özdemir, MÜSİAD Genel Başkanlığı’na seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir