Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Brezilya’da Eşi ve Kayınvalidesi Tarafından Fare Zehiriyle Öldürüldü!

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın gündemine düşen korkunç bir olayla ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Pilates eğitmeni 37 yaşındaki Larissa Rodrigues, evinde ölü bulundu ve yapılan adli tıp incelemelerinde vücudunda öldürücü bir tarım ilacı olan “chumbinho” tespit edildi.

Olayın şüphelileri ise Rodrigues’in eşi Luiz Garnica ve annesi Elizabete Arrabaça. Rodrigues’in, eşinin başka biriyle ilişkisi olduğunu öğrenip boşanma hazırlıklarına başladığı iddia ediliyor. Garnica, eşini baygın halde bulduğunu ve hemen sağlık ekiplerine haber verdiğini öne sürse de olay yerindeki şüpheli durumlar dikkat çekti.

Soruşturma sonucunda, Arrabaça’nın cinayetten önce zehir temin etmeye çalıştığı ortaya çıktı ve anne ile oğul cezaevine gönderildi. Bu olay, Brezilya’da son zamanlarda artan zehirli cinayetlerden sadece biri olarak değerlendirildi. Benzer bir vaka da yakın zamanda, arsenikli kek ile akrabalarını zehirlemeye çalışan bir kadınla yaşanmıştı.

Related Posts

Yeni Papa’nın maaşı şaşkınlık yarattı!

Papa Francis’in ölümünün ardından, 8 Mayıs’ta Sistine Şapeli’nden beklenen beyaz duman yükseldi. Katolik Kilisesi’nin yeni papası, ABD’li Kardinal Robert Prevost olurken Papa Leo, Vatikan’da bulunan Aziz Petrus Bazilikası’ndan yüz binlerce katoliği …

Bakan Tekin’den, mülakat mağduru öğretmene ‘terör’ yakıştırması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mülakat mağduru bir öğretmeni terör örgütü üyesi olmakla suçladı. Öğretmenden, “Kendine bahşedilmiş bir koltuktan güç alarak, çamur at izi kalsın diyen bir zatın itibar suikastine boyun eğmeyeceğim” yanıtı geldi.

Ahmet Ercan, İstanbul depremi için ‘tarih aralığı’ verdi: Büyüklük tahminini açıkladı

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı son çalışmasına ilişkin dikkat çeken veriler paylaştı.

Papa 14. Leo’nun maaşı ortaya çıktı!

Yeni seçilen Papa 14. Leo’nun (Robert Francis Prevost) maaşının 2 bin 150 sterlin olduğu açıklandı.

Evdeki yangın felaketinde Alzheimer hastası kadın öldü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Alzheimer hastası Hatice Ölmez (87), sobanın yanında yaktığı ateşten çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Pervin Buldan’a suikast girişimi iddiasına DEM Parti’den açıklama

Sırrı Süreyya Önder’in ardından İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’a yönelik de suikast girişimi iddiaları ortaya atıldı. DEM Parti söz konusu iddiaları yalanladı. Buldan’ın İtalya’da kaza geçirdiği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir