Ev ve iş yerlerine uyuşturucu baskını: 55 kişi tutuklandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi Operasyonları Sonuç Verdi!

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına karşı gerçekleştirdikleri operasyonlarda büyük bir başarı elde etti. 1-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında çok sayıda ev, iş yeri ve araçta arama yapıldı.

Aramalarda toplamda 3 kilo 116 gram sentetik uyuşturucu, 11 kilo 373 gram esrar, 465 gram kokain, 7 bin 80 uyuşturucu etkili hap ve 264 uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu önemli operasyonlarda 68 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 55 zanlı tutuklanırken, 13’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlar sırasında adreslerde yapılan aramalar ve uyuşturucuların çeşitli yerlere gizlenmesi anbean polis kamerasınca kaydedildi.

Related Posts

Putin, İstanbul’a gelmeyecek

Kremlin duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile görüşmeler için İstanbul’a gelmeyecek.

Anket sonuçları ortaya çıktı: Vatandaş Özdağ ve İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış buluyor

Ser Araştırma tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın tutuklanmasına ilişkin vatandaşların genel kanaatini sordu.

Brüksel’de bomba alarmı: Ryanair uçağı acil iniş yaptı

Brüksel’de bomba alarmı: Ryanair uçağı acil iniş yaptı

AB ülkeleri Rusya’ya yönelik 17. yaptırım paketinde uzlaştı

AB ülkeleri Rusya’ya yönelik 17. yaptırım paketinde uzlaştı

Trump yarın Şara ile görüşecek: Erdoğan ile konuştum yaptırımları kaldırdım

Beyaz Saray, Ortadoğu turuna çıkan ABD Başkanı Donald Trump’ın yarın Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşeceğini ve ‘Merhaba’ diyeceğini açıkladı. Riyad’da konuya ilişkin açıklama yapan Trump, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşup Suriye’ye yaptırımları kaldırma kararı aldım” dedi.

‘Aşırı avlanma, gençleri ölüm yolculuğuna zorluyor’

Senegal açıklarında yabancı balıkçı teknelerinin artan varlığı, ülkenin kıyı kasabalarında geçimini balıkçılıkla sağlayan binlerce insanı çaresiz bırakıyor. Yeni bir araştırma, bu durumun İspanya’nın Kanarya Adaları’na yapılan düzensiz göçteki büyük artışla doğrudan ilişkili olduğunu ortaya koydu.