İmamoğlu’nun avukatı duyurdu: Veritabanından diplomayı sildiler yüksek lisansı unuttular!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Avukatından İddialı Açıklamalar!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevden alınan Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Pehlivan, “Ekrem İmamoğlu’nun lisans diplomasını silenler, yüksek lisans mezuniyetini silmeyi unutmuşlar!” dedi ve İmamoğlu’nun yüksek lisans mezuniyet belgesini de kamuoyuyla paylaştı.

Pehlivan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İmamoğlu’nun lisans diplomasının veritabanından silindiği iddiaları doğru. Diplomanın davayı açtığımız sabah hızla veritabanından silinmesi hiç şüphesiz bir tesadüf değildir. Ancak dikkat çekmek isteriz ki, lisans diplomasını silenler yüksek lisans mezuniyetini unutmuşlar! 49 gün boyunca tebliğ edemedikleri kararlarının hukuki zeminden yoksunluğunu ve ciddiyetsizliğini açıkça göstermektedir.”

Related Posts

Son anket gerçeği gözler önüne serdi

Milyonlarca emekli ve memur dün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından zamda hayal kırıklığına uğrarken ASAL Araştırma’nın son anketinden de çarpıcı sonuçlar geldi. Türkiye’nin en önemli sorunu açık ara ekonomi oldu.

Merkel Trump’a çattı: ‘Tam bir ilgi delisi’

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD Başkanı Donald Trump’ın “ilgi delisi” olduğunu ve siyaseti de “girişimci gözüyle” değerlendirdiğini söyledi.

Toplu konut inşasından tarihi şehir çıktı

Hollanda’nın Nijkerk kentinde “Wonen bij de Toren” adlı konut projesi kapsamında yürütülen kazı çalışmaları, bölgenin geçmişine ışık tutan şaşırtıcı arkeolojik bulgularla sonuçlandı. 27 Haziran’da tamamlanan kazılarda, 13. yüzyıla ait yerleşim …

ABD’nin Ukrayna’ya füze yardımını kestiğinden haber yokmuş

Pentagon’un Ukrayna’ya silah sevkiyatını durdurma kararı Washington’da büyük bir şaşkınlık yarattı. Karar, Dışişleri ve Beyaz Saray’ın bile devre dışı bırakıldığı bir süreçte alındı. Cumhuriyetçiler tepki gösterdi, Colby ise sürecin Ukrayna desteğini sürdürdüğünü savundu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’de yapılan Barı Şeria’yı “ilhak” çağrılarına sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, “Batı Şeria’nın ilhakına yönelik ifadelerini en güçlü biçimde reddediyoruz” denildi.

Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında dikkat çeken karar

Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi, sanıklar Narin’in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar’ın tutukluluk hallerine yapılan itirazları reddetti. Mahkeme Başkanı ise Yüksel ve Enes Güran’ın tahliye edilmesi gerektiği yönünde muhalefet şerhi koydu.