Hindistan’da helikopter kazasında 7 kişi öldü

Helikopter Kazasında Hindistan’da 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Uttarakhand eyaletinde meydana gelen bir helikopter kazasında pilot dahil 7 kişi hayatını kaybetti. NDTV’nin haberine göre, Kedarnath Tapınağı’ndan dönen bir helikopter, kalkıştan yaklaşık 10 dakika sonra ormanlık alana düştü. Kazada, pilot ile birlikte toplam 7 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, aralarında 2 yaşında bir çocuğun da bulunduğunu belirtti.

Olay, Kedarnath Tapınağı çevresinde son iki ayda yaşanan beşinci hava aracı kazası olarak kayıtlara geçti. Kazanın detayları hakkında soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Tugay Çatlı Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı

Tugay Çatlı, Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak göreve başladı ve adalet hizmetlerini geliştirecek.

CHP komisyona üye verecek mi? Özgür Özel açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel iktidarın Terörsüz Türkiye adını verdiği sürece dair Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulacak komisyona katılma ile ilgili soruları yanıtladı. Özel “Meclis Başkanı bir açıklama yapsın ve ‘nitelikli çoğunluk kesinlikle aranacak’ desin. Biz de isimleri bildirelim dedik. Yolladığı yazıda yok çünkü öyle bir şey. Bunu söylediği anda üye vereceğiz” dedi.

İşaret fişeğiyle ormanı yaktı, gözaltına alındı

Beykoz’da ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin 1 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saat 20.59 sıralarında Çubuklu Mahallesi Dedeoğlu Caddesi’ndeki ormanlık alanda çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangına ilişkin çalışma yürüttü.

Akülü Araçlar Özel Gereksinimli Vatandaşlara Dağıtıldı

Bünyan Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşlar için akülü araç dağıtım töreni düzenledi.

Datça’da Orman Yangınlarına Karşı Nöbet

Datça’da jandarma ve Orman İşletme ekipleri orman yangınlarına karşı 7/24 nöbet tutuyor.

Hakkari’de İki Aranan Şahıs Yakalandı

Jandarma, 12 yıl 5 ay ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan iki kişiyi Hakkari’de yakaladı.