Düğün Yemeğinden Zehirlenme Skandalı

Kastamonu’da Düğünde Zehirlenme Olayı: 91 Kişi Hastaneye Başvurdu

Kastamonu’da, kent merkezinde düzenlenen bir düğünde ikram edilen yemekten zehirlenen 91 kişi, hastaneye başvurdu. Davetliler arasında rahatsızlananlar, yemeklerini yedikten kısa bir süre sonra belirtiler göstermeye başladı.

Olay sonrasında ambulanslar ve özel araçlarla hastaneye kaldırılan 91 kişi, tedavi altına alındı. Zehirlenme vakasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şehir dışından gelenlerden biri olan Ufuk Türkmen, Devrekani ilçesinden kent merkezine düğüne katılmak için geldiğini belirtti. Eşinin de rahatsızlandığını dile getiren Türkmen, “Düğünde ikram edilen yemekten sonra herkesin mide bulantısı, karın ağrısı ve ishal gibi şikayetleri oldu. Ben de aynı belirtileri yaşayarak şikayetçi oldum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Süveyda’da çatışan Arap lider yeni hedefi verdi: Kamışlı’yı temizleyeceğiz

Suriye’nin güneyindeki Süveyda kentinde, İsrail destekli Dürzi milislerle Suriyeli Arap aşiret güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor. Gelen görüntülerde toplu katliam girişimleri yer alırken Yüksek Arap Aşiret ve Kabileler Meclis Başkanı Hamad “Önce Süveyda arkasından Kamışlı’yı temizleyeceğiz” diyerek yeni hedeflerini açıkladı.

Süveyda’da Ateşkese Sadakat Vurgusu

Bedevi savaşçılar, Dürzilerle ateşkes yapacaklarını ancak çatışmalara dönme ihtimalini sürdürüyor.

Bursa’da Otobüs ve Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı

Nilüfer’de özel halk otobüsüyle otomobil çarpıştı, 7 kişi yaralandı, sağlık durumları iyi.

SNHR: Süveyda’da ölümleri belgelenenlerin sayısı 426’ya yükseldi!

SNHR: Süveyda’da ölümleri belgelenenlerin sayısı 426’ya yükseldi!

Bir elinde baston, bir elinde silah: 93 yaşındaki şüpheli 3 kişiyi yaraladı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde 93 yaşındaki zanlının 3 kişiyi silahla yaraladığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Suruç Saldırısına Anma Etkinliği

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Suruç’taki canlı bomba saldırısını andı ve unutturmayacaklarını vurguladı.