Bursa Karacabey’den dolu dolu sömestr

Karacabey Belediyesi Sömestir Etkinlikleri Dolu Dolu Devam Ediyor

BURSA (İGFA) – Karacabey Belediyesi, 20 Ocak 2025 tarihinde başlayan yarı yıl tatili süresince her yıl düzenlediği geleneksel sömestir etkinliklerini bu yıl da dopdolu bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Atatürk Kültür Parkı Ergün Koç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediyesi’nin sömestir programları, 27 Ocak Pazartesi günü “Orman Bekçisi” adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Bu eğlenceli ve keyifli etkinlik, çocukların doğa ve hayvan sevgisi konusunda bilinçlenmesine yardımcı olacak.

29 Ocak Çarşamba günü ise Bubble Şov ile çocuklar eğlenceli anlar yaşayacak. Renkli balonlar, miniklerin hayal dünyasını süsleyecek. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor ve katılımcı çocuklar, palyaçolar, yüz boyama aktiviteleri, çeşitli oyunlar ve sınırsız patlamış mısır ikramlarıyla keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca etkinliklere iştirak etmek isteyenler için Belediye önünden saat 18.30’da araç kaldırılacağı duyuruldu.

Belediye’nin sömestir etkinlikleri sadece bu etkinliklerle sınırlı değil. 22 Ocak’ta 7-15 yaş arası çocuklar için Akıl ve Zekâ Atölyesi ile aynı gün Amigurimi Oyun Atölyesi düzenlendi. Bu atölyelerde çocuklar, zekâ oyunları ve el sanatlarıyla yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. 23 Ocak’ta ise Anne Çocuk Cupcake etkinliği gerçekleştirildi. Anneler ve çocukları birlikte eğlenerek yaratıcı cupcake’ler tasarladı. Etkinlikte, anneler ve çocukları hem mutfak becerilerini geliştirdi hem de birlikte kaliteli zaman geçirdiler.

Tüm bu etkinlikler sayesinde çocuklar, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılarak sosyalleşirken aynı zamanda çeşitli atölye çalışmalarıyla yeni yetenekler kazanıyor. Karacabey Belediyesi, çocukların sömestir tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlayarak onlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Her şey çocuklarımız içindir. Onların mutluluğu paha biçilmezdir. Sömestir tatili boyunca çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz dopdolu programlar devam etmektedir. Sanat ve eğlence dolu etkinliklerimize tüm çocuklarımızı ve onların ailelerini bekliyoruz. Gelip birlikte bu tatili renklendirelim. Karacabey Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin sosyal hayatına zenginlik katmaya devam ediyor.” açıklamalarında bulundu.

Related Posts

İsrail ordusu sabah saatlerinden bu yana 26 Filistinliyi kaybetti

İsrail ordusu, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde saldırılarına devam etti. Saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu en az 26 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Adana’da 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi

Adana’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Son dakika… İBB soruşturmasında yeni operasyon: 10 kişi daha gözaltına alındı

İBB’ye “yolsuzluk” soruşturması kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Teğmenleri savunan Yankı Bağcıoğlu hakim karşısına çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, subayların yemin töreninde “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı atan beş teğmenin disiplin kuruluna sevk edilmesini eleştirmiş, bu neden hakkında dava açılmıştı. Bağcıoğlu bugün hakim karşısına çıktı. Bağcıoğlu ayrıca 12 askerin metan gazından zehirlenerek şehit olmasıyla ilgili ihmal iddialarına değinerek, Atatürk’ün belirttiği gibi; “Mesuliyet yükü her şeyden ağırdır, hatta ölümden bile” dedi.