CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Veli Ağbaba’nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır liderliğindeki bir heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Ağbaba uzun süredir çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu ve ne yazık ki dün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Babanın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı.

Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.

Related Posts

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Elon Musk’tan “Amerikan Partisi” açıklaması: Öncelik Epstein dosyalarını ifşa etmek olacak

Musk ile Trump arasında yaşanan tartışma gündeme gelmişti

POS makineleriyle tefecilik yapan 62 kişi yakalandı

Fatih’te tekstil, kuyumculuk ve kargo gibi sektörler üzerinden POS cihazlarıyla tefecilik yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 62 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yöntemle 50 milyar liralık işlem hacmine ulaştıkları tespit edildi.

İsrail Gazze’de 26 Filistinliyi daha katletti

Soykırımcı İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail ordusu sabah saatlerinden bu yana 26 Filistinliyi kaybetti

İsrail ordusu, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde saldırılarına devam etti. Saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu en az 26 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Adana’da 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi

Adana’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.