Çorum’da eczaneye taşlı saldırı: 2 kişi gözaltına alındı

Çorum’da Eczaneye Taş Atan 2 Şahıs Tutuklandı

Çorum’da, eczaneye para karşılığında taş attığı iddia edilen 2 şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, İnönü Caddesi’nde bir eczanenin camlarını taşlayarak kıran 2 şahıs, polisleri fark edince hızla motosiklete binerek kaçmaya çalıştı.

Kimlikleri tespit edilen ve isimleri M.E.Y. ve S.A.B. olan şahıslar, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Emniyete götürülen şahıslar, ilk ifadelerinde, eczaneye taş atmaları için F.Ç’den para aldıklarını kabul etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

En fazla Türkler sınır dışı ediliyor

Almanya’ya iltica etmek isteyen Türkler aylarca kamplarda süründürülüyor. Mahkemeye bile çıkarılmadan ellerine kağıt ceplerine de 1000 Euro verilerek Türkiye geri gönderiliyorlar.

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

Bodrum’da yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, büyük korku yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, alevler Mumcular Cezaevi ve sanayi sitesine yönelince büyük korku yaşandı. Vatandaş ve ekipler yangını önlemek için yoğun mücadele verdi.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma