Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndan 4 Köpek Yavrusu Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda meydana gelen olayda, bir çalışanın poşetle çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Haberin duyulmasının ardından harekete geçen hayvanseverler, yavruları tedavi ettirmek için veteriner hekime götürdü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark ettiler. Hızla müdahale eden hayvanseverler, poşetten çıkardıkları yavrulara barınak görevlileri tarafından mama ve su sağladılar. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınaktaki personel hakkında belediye tarafından soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime götürüldü.

Related Posts

İsrail Gazze’de 26 Filistinliyi daha katletti

Soykırımcı İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail ordusu sabah saatlerinden bu yana 26 Filistinliyi kaybetti

İsrail ordusu, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde saldırılarına devam etti. Saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu en az 26 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Adana’da 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi

Adana’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Son dakika… İBB soruşturmasında yeni operasyon: 10 kişi daha gözaltına alındı

İBB’ye “yolsuzluk” soruşturması kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.