Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’de Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Sevimli Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir görevlinin çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 küçük köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler sayesinde kurtarıldı ve veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan sevimli yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiğini öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlem yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Onların sağlığına kavuşmaları için her türlü çaba sarf edilecek.

Related Posts

72 saatlik yangından geriye yürek yakan görüntüler kaldı

İzmir’in Seferihisar ve Menderes ilçelerinde meydana gelen ve ekiplerce üç günlük müdahalenin ardından söndürülen yangından geriye siyah bir örtü kaldı.

Lübnan Başbakanı Selam: ‘İsrail işgali sürdükçe kalıcı istikrar mümkün değil’

Lübnan Başbakanı Nevvaf Selam, İsrail’in Lübnan topraklarının bir kısmındaki işgalini ve saldırılarını sürdürdüğü sürece ülkede kalıcı istikrarın sağlanamayacağını belirtti.

İspanya’da yangın felaketi: 6 bin 500 hektar yok oldu, 2 can kaybı!

İspanyol medyasında yer alan habere göre, Katalan bölgesinde Lleida’nın Torrefeta i Florejacs ve Sanaüja yakınlarındaki tarım arazilerini etkileyen bir yangın çıktı. Dün öğle saatlerinde Sanaüja’da başlayan yangın akşam saatlerine kadar devam etti …

ABD: Ukrayna’ya bazı silahların sevkiyatlarını durdurduk

Savunma Bakanlığı’nın stok incelemesi sonrası Patriot ve Hellfire füzelerinin de aralarında bulunduğu kritik mühimmatın gönderimi durduruldu

Hamas Genel Sekreteri Hürriyet’e konuştu: ‘İşgal biterse esirleri bırakırız’

Hamas Siyasi Büro’nun Gazze Genel Sekreteri Ebu Avn, İsrail işgalinin bitmesi karşılığında tüm rehineleri serbest bırakarak ateşkes yapmaya hazır olduklarını söyledi. Hamas yetkilisi, bölgedeki “merkez güç” olarak tanımladığı Türkiye’nin barış çabalarından mutlu olduklarını aktardı.

AKP’li belediyede “Muharrem Ayı” tartışması

AKP’li belediyede Muharrem Ayı tartışması yaşandı. AKP’li Mehmet Üstündağ’ın verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı: “Benim amcamın oğlu Alevi bir kızla evlendi.”