Silifke Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Ekrem İmamoğlu’ndan boşalan koltuğa Zeydan Karalar geçti

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Türkiye Belediyeler Birliği'nin başkanlığını TTB Başkanvekili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar vekaleten yürütecek.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından, TBB Başkanlığına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar vekalet edecek.

Zeydan Karalar, İmamoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki Gösterdi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Karalar, “Ekrem Başkan’a verilen tutuklama kararı, milletin iradesine vurulmuş bir darbedir. Tarafsız yargıyı siyasi amaçlar için kullananlara karşı demokrasiyi korumak için mücadele edeceğiz. Bu mücadele, sadece Ekrem İmamoğlu’nun değil, adil bir sistem isteyen herkesin mücadelesidir” şeklinde konuştu.