İran’dan dikkat çeken çıkış: İsrail’e ait ele geçirdiğimiz belgeler yakında yayımlanacak

İran İstihbarat Bakanı: İsrail’in Nükleer Faaliyetlerine İlişkin Belgeler Ele Geçirildi

İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatib, ele geçirdikleri İsrail’in nükleer faaliyetlerine ait stratejik ve hassas bilgilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatib, ele geçirilen binlerce belge arasında nükleer tesislerle ilgili bilgilerin yanı sıra İsrail’in ABD, Avrupa ve diğer ülkelerle ilişkilerini içeren belgelerin de bulunduğunu belirtti. İsmail Hatib açıklamasında, “Geniş yönlü ve karmaşık bir operasyon planladık. Süreç önce sızma, kaynak temini ve erişim düzeyinin artırılmasıyla başladı. Allah’ın yardımıyla da bugün bu önemli bilgi hazinesine ulaşmış bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

  • Belgelerin içeriği kadar bu belgelerin İsrail topraklarından nasıl çıkarıldığı konusunun da önemli olduğuna dikkat çeken Hatib, “Belgelerin nasıl ele geçirildiği ve hangi yollarla ülkeye getirildiği gizli kalacak, ancak belgeler yakında yayımlanacak. Ayrıca ele geçirdiğimiz bu belgeler savunma gücümüzü artıracak öneme sahip” şeklinde konuştu.

İran İstihbarat birimleri, İsrail’in nükleer faaliyetlerine ilişkin stratejik ve hassas bilgiler içeren binlerce belgeyi ele geçirmişti. İran devlet televizyonuna konuşan İranlı güvenlik kaynakları, söz konusu belgelerin güvenli şekilde ülkeye nakledildiğini açıklamıştı.

Related Posts

11A’daki 2. mucize

Hindistan’ın Ahmedabad kentinde düşen uçaktaki 242 kişiden sadece 11A’daki yolcunun sağ kurtulduğu kazada bir mucize daha yaşandı. Owen Jackson adlı İngiliz yolcunun aynı koltuğa rezarvasyon yaptırdığı, iş yoğunluğu nedeniyle  bileti iki gün sonraya aldığı öğrenildi.

İsrailliler deniz yoluyla Kıbrıs’a kaçıyor: Binlerce dolar ödeyip Rumlara sığınmaya çalışıyorlar

İsrail’in İran saldırısının ardından birçok Orta Doğu ülkesinin hava sahasını kapatması nedeniyle Güney Kıbrıs Rum Kesimi bir kez daha kaçış noktası haline geldi. İran’ın misilleme saldırıları sonrası panikleyen İsrailliler, binlerce dolar ödeyerek deniz yoluyla Rumlara sığınmaya çalışıyor.

İsrail İran Devlet Televizyonu’nu vurdu! Haber spikerinin korku dolu anları kameralara yansıdı

İsrail, İran Devlet Televizyonu’nu vurdu. Reuters’in geçtiği habere göre, İsrail Ordusu İran Devlet Televizyonuna saldırdı. Saldırının gerçekleştiği anlarda canlı yayında olan kanalda o anlar kamerelara yansıdı. Erdoğan’dan İran-İsrail açıklaması …

İşkenceci Suriyeli doktora Almanya’da müebbet hapis

İşkenceci Suriyeli doktora Almanya’da müebbet hapis

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı belli oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından meclis içinde yapılacak seçimle yeni belediye başkanı seçildi.

“Mossad unsurları Türkiye’ye sızabilir” iddiası yalanlandı

“Mossad unsurları Türkiye’ye sızabilir” iddiası yalanlandı