İzmir’de Tartışma Sonucu Bıçaklama Olayı: 6 Gözaltı

İZMİR Karşıyaka’da Bıçaklama Olayı: Yaralı Gencin Yardımına Vatandaşlar Yetişti

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, bir grup kişi tarafından sırtından bıçaklanan Ö.H. (22) hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olay anında yaralı gence yardım eden vatandaşın görüntüleri cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Bostanlı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ö.H., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı kişiler tarafından sırtından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibi, yaralı genci hastaneye götürdü. Polis, olayla ilgili şüphelilerin kimliklerini tespit edip gözaltına almak için çalışmalarına devam etti. M.T.Ç. (18), Y.C. (18), Ş.H. (19), M.E.A. (18), B.G. (19) ve S.D. (17) adlı şüpheliler yakalandı.

Olayın ardından vatandaşlar tarafından yardım edilen yaralı gencin görüntüleri ise bir kişi tarafından kaydedildi.

Related Posts

Konya’da Apartmanda Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

Konya’da bir apartmanda çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi, hastaneye kaldırıldılar.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: “Bizi acımasızca toplu mezarlara koyacaklardı”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye tarafından 51 yıl önce yapılan Kıbrıs Barış Harekatı’nın Ada’ya barış, huzur ve güven getirdiğini vurgulayarak, “(Rumlar) Bizi acımasızca toplu mezarlara koyacaklardı.

Emine Erdoğan’dan Çevre Şenliği Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ümraniye’de katıldığı Çevre Şenliği’ne ilişkin paylaşımda bulundu.

DEM Parti’den anayasa çıkışı: Kim buna evet der?

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Anayasa günün sonunda bizim önümüze gelecek. Orada Kürt sorununun çözümü, demokratikleşme yoksa, ekonomide adalet yoksa, kim buna evet der?” dedi.

Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni kan donduran detay

İstanbul’da Ayşe Tokyaz’ın öldürülüp valize konularak yol kenarına bırakıldığı cinayetin yankıları sürüyor. Cesedi valize konulup yol kenarına bırakılan cinayetle ilgili soruşturmada yeni bir şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 8’e yükseldi, tutuklananların sayısı ise 7 oldu. Katil zanlısı Cemil Koç’un, Ayşe’nin kardeşini tehdit ettiği bir ses kaydı da ortaya çıktı.

Cami çalındı kavgası büyüyor

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde bulunan yaklaşık 200 yıllık Eskiköy Ahşap Camii’nin ‘çalındığı’nı gündeme getirilmişti. Yeni iddia: Malzemeleri de çalınmış.