Kübra Par’dan bomba kulis bilgisi! Özgür Özel ve Mansur Yavaş’tan kritik görüşme

CHP’de adaylık tartışmaları devam ederken, Özgür Özel ve Mansur Yavaş’ın dün bir araya geldikleri ortaya çıktı.

ÖZEL İLE YAVAŞ ARASINDA GÖRÜŞME

tv100 Ana Haber Sunucusu Kübra Par, yayında Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili bomba kulis bilgisi verdi. Par, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın dün bir görüşme gerçekleştirdiğini aktardı.

“YAVAŞ, ADAY BELİRLEME KONUSUNDAKİ ÇEKİNCELERİNİ SIRALADI”

Par şu ifadelere yer verdi: “CHP’li üst düzey kaynağımdan aldığım bir son dakika bilgisini paylaşmak istiyorum. Bugün, Özgür Özel ‘erken seçimin adayı erken belirlenir’ diyor, ABB Başkanı Mansur Yavaş ‘Aday belirleme erken’ diyordu. Özgür Özel ve Mansur Yavaş dün CHP Genel Merkezi’nde görüştüler. İlk aldığım bilgi Yavaş, aday belirleme konusundaki çekincelerini sıraladı. Ve bir kez daha erken dedi. Özel bir kez daha ön seçim yapacağını yineledi. Yani konuşsalar da şimdilik bir uzlaşı/anlaşma yok. Öyle gözüküyor.”

Related Posts

Rusya’da peş peşe uçuş iptalleri: Ukrayna’nın İHA saldırıları hava trafiğini durdurdu

Ukrayna ordusu hafta sonu boyunca Rusya’ya insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenledi. Rus yetkililer, saldırılar nedeniyle ülke çapında 485 uçuşun iptal edildiğini, yaklaşık 1900 uçuşun ise ertelendiğini bildirdi.

Avusturya’da küçük uçak düştü: 4 ölü

Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı Pinzgau bölgesinde küçük bir uçağın ormana düştüğü bildirildi. ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Polis, Almanya’nın Münih kentine bağlı bir bölgeden havalanan küçük uçağın Pinzgau’da düşmesinin ardından bölgenin …

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

Saray’dan referandum işareti!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından paylaştığı, “Yeni Anayasa Gündemini Çarpıtma Gayretleri” başlıklı yazısında, “Referandumsuz yeni anayasa yapma senaryolarının hiçbir demokratik ve hukuki kıymeti yoktur” dedi.

Trump ikinci başkanlık döneminde ‘vergi düzenlemesi’ zaferiyle elini güçlendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, dün imzaladığı vergi indirimleri ve harcama kesintilerini içeren düzenlemeyle ikinci başkanlık döneminin ekonomik temel taşlarını atarken, yasalaşan tasarının 10 yılda bütçe açığını 3,4 trilyon dolar artırması bekleniyor.

Muhammed Yakut’a Almanya’da cenaze töreni

Hollanda’da tahliye edildikten bir gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un cenazesi, vasiyeti üzerine Almanya’nın Duisburg kentinde defnedildi.