Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

Galatasaray’dan Filistin’e destek

Bu akşam oynanan Galatasaray – Karagümrük karşılaşması öncesinde, Galatasaray taraftarları takımlarına desteklerinin yanı sıra tribünlere Filistin ve Gazze’ye destek veren pankartlar astı.

Hindistan’da aniden bastıran sel baskını kamerada: 65 ölü yüzlerce kayıp var

Hindistan’ın Cemmu ve Keşmir bölgesindeki Kishtwar ilçesine bağlı Chashoti köyünde meydana gelen sel taşkını ve ardından oluşan sel felaketi, büyük bir yıkıma neden oldu. En az 60 kişi yaşamını yitirirken, 250’den fazla kişi kayıp olarak bildirildi. Yetkililer, can kaybının artmasından endişe ediyor.

Adana’da Boğulma Olayı

21 yaşındaki Muhammet Alperen Erdoğan, sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Erzincan’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Erzincan’da iki otomobil çarpıştı, 3 kişi ölü, 6 kişi yaralandı

Kanada’da uçuş krizi kapıda: Binlerce yolcu etkilenecek

Kanada’nın en büyük havayolu şirketi Air Canada, kabin memurlarının olası grevi öncesi uçuşları durdurmaya başladı. Grev, günlük yaklaşık 130 bin yolcuyu etkileyebilir ve ülkenin havayolu operasyonlarında ciddi aksamalara yol açabilir. Air Canada’da …

Rus tehdidine karşı eğitilen Amerikan pilotları Putin’i koruyacak

Rusya Devlet Başkanı Putin, 10 yıl aradan sonra ilk kez ABD’ye gidiyor. Daha iki hafta önce Rus jetlerini engelleyen Amerikan savaş uçakları ise bu kez Kremlin liderini korumakla görevli.