Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

Milyonlarca Müslüman hacı oldu

Hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan yaklaşık 2 milyon Müslüman, hacı oldu.

Elon Musk, Trump’ın ipini çekti! ‘Epstein cinsel istismar dosyasında Trump da var’

ABD Başkanı Donald Trump ile Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk arasında, vergi indirimi tasarısı üzerinden başlayan gerginlik yeni bir boyut kazandı. Musk, kamuoyuna yaptığı açıklamada, Trump’ın adının cinsel istismar suçlamalarıyla gündeme gelen …

CHP’den devr-i sabık açıklaması: “İntikam almak için iktidar olmayacağız”

CHP’den devr-i sabık açıklaması: “İntikam almak için iktidar olmayacağız”

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İstanbul müzakerelerini değerlendirdi: Avrupa’dan silah almaya devam eden kışkırtıcı eylemlere boyun eğmemek önemli

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İstanbul müzakerelerini değerlendirdi: Avrupa’dan silah almaya devam eden kışkırtıcı eylemlere boyun eğmemek önemli

Ünlü yazar entübe edildi!

Son olarak Veryansın TV isimli internet sitesinde yazılarına ve konuşmalarına devam eden gazeteci-yazar Nihat Genç’ten kötü haber geldi. Genç’in akciğer kanseri ile mücadele ettiği öğrenilmişti, entübe edildi.

Banka görevlisinin dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu

Bursa’da telefonda adının terör soruşturmasına karıştığı söylenip, verilen hesaba 100 bin TL yatırılması istenen Fikrettin E. (65), banka görevlisinin dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtarıldı.