Odatv’ye saldıran Sevda Türküsev’in kirli geçmişi

İktidara yakınlığıyla bilinen yazar Sevda Türküsev, “Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz” dedikleri gerekçesiyle ordudan atılan teğmenler haberi nedeniyle Odatv’yi hedef gösterdi.

Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen 5 teğmen ve 3 disiplin amiri TSK’dan ihraç edildi. İhraç kararı tepki toplarken, sosyal medya trolleri de harekete geçti.

İhraç haberini aktaran Odatv’yi de hedef alan Sevda Türküsev ise tepki çekti.

Türksev, Odatv’nin haberini alıntılayarak, “Yine algıya başladılar! Emre itaatsizlik yaptılar” ifadelerini paylaştı.

“HOCAEFENDİ” TWEETLERİ HALA DURUYOR

Öte yandan Atatürkçü teğmenlerin ihraç edilmesine destek veren Sevda Türküsev ise geçmişten bu yana Fethullahçılara yakınlığıyla biliniyordu.

“Hocaefendi” diyerek Gülen’e çağrı yaptığı paylaşımlarını halen kaldırmadan profilinde tutan Türküsev birçok paylaşımında da FETÖ’ye övgü ifadeleri kullanmıştı.

Öyle ki FETÖ ile AKP iktidarı arasındaki çatışmadan da rahatsız olan Türküsev, “Çok çirkinleşti artık; Fethullah Gülen hoca ef. Gelmeli ve masaya yumruğunu vurup ‘yeter susuuuuunn’ diye susturmalı hizmete zarar verenleri” diye yazmıştı.

İşte Türküsev’in o tweetleri:


Related Posts

İsrail hava sahasını uçuşlara kapattı

İsrail, ABD’nin İran’daki üç nükleer tesise saldırı düzenlemesinin ardından hava sahasını uçuşlara kapattığını duyurdu.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’ndan ‘Nihal Candan’ açıklaması

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın anoreksiya nervoza hastalığı nedeniyle yaşamını yitirmesi ‘kusursuz beden algısı’nın tartışılmasına neden oldu.

Özgür Özel Selim İmamoğlu iddialarına ateş püskürdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Mahkemeden boşanma davasında ‘lüks otomobil’ kararı

Ankara’da müteahhit A.K.’nin, yurt dışından geçici kullanımla Türkiye’ye getirdiği yabancı plakalı lüks ‘Mustang’ marka otomobil, mahkeme tarafından boşanma davası açan 22 yıllık eşi G.K.’ye tahsis edildi.

Adana’da acı olay: Denize giren 2 kardeşten 1’i boğuldu

Adana’da denize giren 2 kardeşten 1’i boğularak yaşamını yitirdi.

Plajda bunu yapan yandı: Artık yasak

Yeni düzenleme, dumansız alan uygulamalarını ülke çapında zorunlu hale getirecek. Sigara yasağı konusunda öncü adımlar atan kentlerden biri olan Cagnes-sur-Mer, 2018 yılında belirli sahil kesimlerinde dumansız plaj uygulamasını başlatmıştı. 2023 …