Şanlıurfa’da Savcılar Sitesi saldırısı şehitleri anıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 8 yıl önce terör örgütü PKK’nın bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ile bekçi İbrahim Kete dualarla anıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, şehit İbrahim Kete için Karatepe Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Çok sayıda vatandaşın da yer aldığı programda, dualar okundu, şehitler rahmetle yad edildi.

Daha sonra ilçe protokolüyle şehidin mezarını ziyaret eden Kaymakam Ülkü, aileye ziyarette bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

Şehit Ahmet Oktay Günak için ise Viranşehir Adliyesi’ni ziyaret eden Ülkü, Başsavcı Vekili Abdullah Samet Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkan Vekili Hüseyin Denizli ve adliye personeliyle bir araya gelerek taziye dileklerini iletti.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 17 Şubat 2017’de Yenişehir Mahallesi’ndeki Savcılar Sitesi’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ile bekçi İbrahim Kete şehit olmuş, 48 kişi yaralanmıştı.

Related Posts

49 ilde DAEŞ terör örgütü mensubu 210 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, 210 şüpheli terör örgütü mensubunun yakalandığını bildirdi.

Ali Yerlikaya ve Murat Kurum’dan ‘deprem’ açıklaması: ‘Riskli binalara girmeyin’

Son dakika gelişmesi… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıyor.

Okulda öğretmene dayak: Serbest bırakıldı

Trabzon’da bir ortaokulda öğretmen, teneffüs bitiminde tartıştığı öğrencisinin okula gelen velisi tarafından dövüldü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, serbest bırakıldı.

Bakan Kurum’dan İstanbul’daki depreme ilişkin açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremle ilgili son durumun değerlendirildiği toplantının sürdüğünü bildirdi.

FT: “Trump, otomobil üreticilerini bazı vergilerden muaf tutacak”

ABD Başkanı Trump’ın, otomobil üreticilerini bazı gümrük vergilerinden muaf tutacağı öğrenildi.

Trump, Papa’nın Cenaze Törenine Katılacak

ABD Başkanı Trump, Roma’da Papa Franciscus’un cenaze törenine katılacağını duyurdu.