Taksiciden müşteriye ücret dayağı

İstanbul’da Bir Taksici Müşterisini Yol Ortasında Dövdü!

İstanbul’da bir taksici, ücretini alamadığını iddia ettiği müşterisini yol ortasında dövdü. Olay, gece saatlerinde TEM bağlantı yolu Esenyurt mevkiinde meydana geldi. Taksici, aracına aldığı yolcuya TEM bağlantı yolunda inmesi gerektiğini söyledi ve ücreti talep etti. Ancak iddiaya göre müşteri, ücret ödemeyeceğini söyleyerek araçtan inerek kaçmaya çalıştı.

Duruma sinirlenen taksici, hemen aşağı inerek müşterisini dövmeye başladı ve üzerini aramaya koyuldu. Dövülen müşteri çevredeki insanlardan yardım istedi. Bu sırada yaşananlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Related Posts

Bill Gates servetinin yüzde 99’unu 2045’e kadar bağışlamayı planlıyor

Bill Gates servetinin yüzde 99’unu 2045’e kadar bağışlamayı planlıyor

Çin’in nisan ayı ihracatı tarife restleşmelerine rağmen yükseldi

Çin’de nisan ayında ihracat, ABD Başkanı Donald Trump’ın gümrük tarifelerini artırmasına rağmen yükseldi. Çin Gümrükler Genel İdaresi verilerine göre, nisanda ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,1 artarak 315,6 milyar dolara ulaştı …

Rafale ile birlikte hisseler de düştü… Fransız jetlerine Hindistan’da şok

Pakistan ve Hindistan arasında son günlerde tırmanan gerilim ve karşılıklı saldırılar, Fransız askeri jet üreticisi Dassault şirketini vurdu.

İki hafta içinde netleşir

AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri ile kahvaltıda buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye” sürecinin iki hafta içinde netleşeceğini söyledi. Erdoğan milletvekillerine “Süreci MHP ile beraber dikkatle takip ediyoruz. Ne şehit yakınlarını ne de gazileri rencide edecek hiçbir davranış içinde olmayız” dedi.

Hakan Fidan Varşova’da AB toplantısına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılan Avrupa Birliği (AB) Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında aile fotoğrafına katıldı.

Özgür Özel açıkladı: Ara seçim için CHP’li 22 milletvekili istifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 22 CHP milletvekilinin istifa edeceği ve bu yolla ‘ara seçim’ kararı alınacağına ilişkin iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir