Trump’tan gündemi sarsacak Netanyahu kararı

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Trump’ın Manipüle Edildiği İddialarını Reddediyor

İsrail Ordu Radyosu muhabiri Yanir Cozin, ABD Başkanı Donald Trump’ın manipüle edildiğine dair şüpheler nedeniyle İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yla teması kesmeye karar verdiğini aktardı.

Cozin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsrailli bir yetkiliye dayandırarak ABD Başkanı Trump’ın Netanyahu ile ilişkisini koparma kararı aldığını belirtti.

Yetkili, Trump’a “Netanyahu’nun kendisini manipüle ettiğini” söylediğini aktardı ve bu durumun Trump’ı oldukça rahatsız ettiğini belirtti.

İsrail-ABD ilişkilerinde yaşanan gerilimin sebebi olarak Tel Aviv yönetiminin İran ve Husiler konusunda somut bir plan sunamaması gösterildi.

Netanyahu hükümeti, Gazze konusunda da detaylı bir öneri sunamadığı için eleştirilere maruz kaldı. Cozin, bu durumu “Gazze’de de göreceğiz” şeklinde özetledi.

Related Posts

Evdeki yangın felaketinde Alzheimer hastası kadın öldü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Alzheimer hastası Hatice Ölmez (87), sobanın yanında yaktığı ateşten çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Pervin Buldan’a suikast girişimi iddiasına DEM Parti’den açıklama

Sırrı Süreyya Önder’in ardından İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’a yönelik de suikast girişimi iddiaları ortaya atıldı. DEM Parti söz konusu iddiaları yalanladı. Buldan’ın İtalya’da kaza geçirdiği açıklandı.

İktidara yakın gazeteden dikkat çeken iddia: ‘PKK kongresini topladı, silah bırakma kararı aldı’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma ve fesih kararı aldığı iddia edildi. Açıklamanın ise Sırrı Süreyya Önder’in ölümü nedeniyle ertelendiği öne sürüldü. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vekillerle bir araya geldiği kahvaltıda, “Terörsüz Türkiye” sürecinin iki hafta içinde netleşeceğini söylediği iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu sansürü deldi! İngilizce yazdı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, erişim engeli getirilen X hesabı yerine kullandığı yeni hesaptan İngilizce bir paylaşım yaptı.

Trump’tan Rusya ve Ukrayna’ya ateşkes çağrısı

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rusya-Ukrayna arasındaki görüşmelerin devam ettiğini duyurdu. “ABD, ideal olarak 30 günlük şartsız ateşkes çağrısı yapıyor” diyen Trump, “Kabul edilebilir bir ateşkes gözlemlenecek …

ABD’li Papa’nın gelecek dönemi, bu üç mesajda gizli

Papa Francis’in ardından seçilen Leo XIV, Aziz Petrus Bazilikası’ndan halkı selamladı, barış ve adalet mesajları verdi, geleneksel papalık kıyafetleriyle köklere vurgu yaptı. Peru’da misyonerlik yapan ABD doğumlu Papa, seçtiği isim ve sözleriyle yeni dönemin ilk sinyallerini verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir